20 febrero, 2008

Love conquers all!!!

Acabamos de ver pelis de amor para chicas, tipo bridget jones, just like heaven y ahora viene sesion in her shoes..todo esto regado con 3 botellas de vino tinto y comida basura......y en pijama...pero quien queire hombre si tenemos noches como estas!!
super girlie!!! esto se hace en spain??? porque me mudo a orense en 3 semanas despues de estar en irlanda 8 años y vivir en las americas otros tantos...
silvia nos ha dicho que podemos hablar de lo que queramos...esto vale??

7 comentarios:

Charlie dijo...

(verge santíssima)

Txapulín dijo...

Juas juas juas!

Jo crec que encara no s'ha despertat ningú...

S dijo...

El meu portatil encara deu estar tirat en algun raco del menjador...
I si, ens hem despertat, ens hem dutxat i hem anat a treballar com unes pepas... ningu ha dit que tinguessim el cervell en condicions, pero!

David dijo...

Oh! Oh! Magnífic, sublim! Heu portat a la realitat tot el que s'explica a la ficció! Meravellós! Quin internacionalisme, quins discursos, quina professionalitat a l'aixecar-se pel matí i anara treballar! Fins i tot intueixo que hi va haver llàgrimes al final de la peli. Digueu-me que si ho vau gravar ho presentareu al festival de Cannes!

S dijo...

Mmmm... no, no hi havia llagrimes (i videos encara menys!!). La veritat es que passavem bastant de la peli... era nomes l'excusa!

Charlie dijo...

"La veritat es que passavem bastant de la peli... era nomes l'excusa!"

Això s'acostuma a fer amb un altre tipus de pelis :P

N dijo...

No hi ha res que desitgi amb tanta força com ser present en una "girls pijama party" d'aquestes...

Ai...quines imatges em venen al cap...