28 julio, 2008

Adéu a l'ACB a Girona...

...si més no l'any que ve. És una llàstima que es deixi perdre esport d'elit a la ciutat. I és una llàstima que l'ascens del fulbol, en comptes de millorar l'oferta esportiva a Girona com hauria d'haver estat, ens hagi fet tant mal. Però ja se sap què guanya sempre en aquest país, sinó, mireu un telenotícies qualsevol.
En tot cas, és trist que potser no hi hagi cap equip de CB Girona l'any que ve, ni tant sols a categories inferiors. Encara no se sap. L'únic que ha dit el club és:
El Club Básquet Girona ha renunciat a continuar en l’ACB amb el que posa fi a una trajectòria de 20 anys (des de la campanya 1988-89 a la passada) en la màxima categoria del bàsquet espanyol. Declaracions de Santi Sardà, conseller delegat del club: "El Bàsquet Girona no s´inscriurà a l’ACB i no competirem aquest any al màxim nivell com teníem previst. Hem d´agrair a tots els que han fet l´esforç d´ajudar-nos. Hem fet tot el que hem pogut"

Per sort, encara ens queden les noies.

2 comentarios:

Charlie dijo...

Pagans dimissió!!


Ho sento molt :(

S dijo...

Gràcies Charlie. És una llàstima, em sap molt greu per tots els nens petits que la temporada passada es anaven als partits "flipant" i que ara han perdut un referent important a Girona.