03 agosto, 2008

Felicitats, Dani!

El passat divendres 1 d'Agost va ser l'aniversari d'en Dani i ho vam celebrar tots amb un sopar a base de pinxos de creació pròpia.


La veritat és que tothom s'ho va currar molt, i tot estava boníssim. Teniu un recull més detallat dels plats a Bocabit amb oliva, un nou blog que esperem que tingui èxit!


El dissabte, ja solets, vam tenir jornada de cine i en Dani va tenir la brillant idea de llogar una pel·lícula novazelandesa de culte (o no), Ovejas asesinas.

No hi ha paraules per descriure-la! Gore, humor, broma? És el que té ser friki... Això guanya de carrer El cuchitril de Joe!! Ara bé, el cuchitril tenia més gràcia...

No us perdeu els grans efectes especials a càrreg dels mateixos que van fer els dels senyors dels anells... uns quants anys abans de saber-ne! Jejeje, va tenir la seva gràcia!

Ara bé, el que tenim ganes és de marxar ja de viatge, el proper dissabte, tota una setmaneta pel sud de frança. Ens emportem les càmeres digitals, la Diana+ (queda pendent una mini entrada sobre la Diana) i la Holga, així que de fotos n'hi hauran forces!

4 comentarios:

Dani dijo...

Merci xiketa!

Continuaré compartint la meva cultura cinematogràfica amb tu... la de pelis bones que hi ha en el mòn (encara que potser aquesta no es el millor exemple :P) i encara ens queden per veure...

Txapulín dijo...

Et perdo de vista una estona i veig com si la teva vida hagués canviat de cop ;)

Em feu molta enveja i m'hagués agradat molt participar en aquest concurs de tapes que es veuen boníssimes.

Una abraçada.

Txapulín dijo...

Per cert, això dels bocabits amb olives té bona pinta ;)

El bloc, vull dir, la tapa no ho sé..

S dijo...

Home, la meva vida ha anat canviant paulatinament... el que passa és que estàs molt lluny i no te n'enteres!!!
Lo del "bocabit amb oliva" esperem que tiri endavant. Tant amb ma germana com amb aquesta colla sempre havíem dit de fer un recull de restaurants i mira, a veure si amb el blog aquest fem alguna cosa similar!