27 enero, 2007

Perquè el temps és fet de segons?

Ja fa un temps en Francesc em va preguntar si estava segura que el temps és fet de segons. Com diu ell: existeix veritablement el temps o és tan sols una construcció de la nostra ment?
Bé, no sé si el temps existeix o és una creació nostra, però el si que crec és que ara és un moment que ara mateix ja ha quedat enrere. Llavors recordem el que ha quedat més fortament imprès a la nostra vida. Ens recordaran els altres en funció de com els haguem tocat. I, ens recordaran per sempre?
El títol d’aquest bloc prové d’una frase anònima que es pot llegir a la facultat de ciències: L’eternitat és dels primers, però el temps és fet de segons.
Em va encantar aquesta frase des de el primer moment per què jo no seré recordada eternament, però el temps existeix si hi ha gent (segons) que són conscients del pas dels dies, dels anys, que recorden els genis (el primers) per tota l’eternitat, mentre ells construeixen el dia a dia, segon a segon. Jo no sóc un geni, només un segon.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Poc o molt, hem de reconèxier que tots som "segons" amb la il·lusió de ser "primers" en allò que ens emociona: encara que sigui en el món compartimentat on ens ha tocat passar la nostra exitència professional i personal. Però en el fons és gràcies als nostres granets de sorra que el món continua girant!!!