28 mayo, 2006

THE INCREDIBLE MUFFIN’S WORLD

Que bones són les magdalenes!

I que fàcils de fer... Comenceu per posar el forn a 220 º C, i que es vagi escalfant.
Llavors poseu tres ous, 130 g de sucre i una pela de llimona rallada en un bol i pilleu la batedora. Pim-pam-pim-pam uns 10 minuts. Després hi afegiu el suc d’una llimona. I més pim-pam. Us quedarà una barreja molt líquida però amb un cert toc cremós...
En un bol pel microones, poseu 130 g de mantega i la foneu a baixa potència (uns 400W) durant uns 40 segons. Que no bulli!! No volem pas que se’ns talli...
Un tercer bol (espero que tingueu rentaplats...) i hi barregeu 130 g de farina, amb un sobre de llevat i, atenció! molt important!, 250 g de nous que haureu picat abans al un-dos-tres picadora mulinex (o la marca que sigui). Oh! Que bones que ens sortiran!
D’acord, tenim la crema amb els ous, la mantega fosa i la farina amb nous. Poseu la mantega a la crema i comenceu a barrejar amb una espàtula. I després la farina, i anar barrejant. En aquest punt, si us queda massa líquid, podeu posar una mica més de farina, però no massa que quedarien massa seques.
Ja podeu baixar el fons a 180 º C i anar omplint els recipients per magdalenes fins a la meitat o tres quarts. Si us cau una gota fora el recipient, aprofiteu i netegeu-la amb el dit. I llavors, llepeu... Mmmm, que bo! Si, ja sé, l’ou cru no és gaire recomanable, però per una goteta no us passarà res i és la glòria!
I ja està, 18 minuts a 180 º C. Si teniu la sort de tenir el forn amb llum veureu com es van dorant, van creixent i comencen a desprendre una oloreta dolça, fantàstica... i ja estan!

Em repeteixo, que bones són les magdalenes!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ostres!!! Jo ja tinc ganes de que tornis a fer aquell hibrid sobao-magdalena-almendrado!!! Mmmm. Quina cosa tan bona, déu meu!

Anónimo dijo...

Provaré els teus consells: haig de confessar que les madalenes sempre se'm desinflen!

Al començament assoleixen la forma madelenoide típica, però quan les trec del forn...puff... s'aplanen :(

Ja et comentaré els resultats

S dijo...

La veritat és que la qüestió 'volum' és el punt feble de la recepta. Així que si aconsegueixes millorar-lo, avisa!!