06 octubre, 2006

The incredible Cheesecake's world

Vam iniciar el món de les receptes increïbles amb les magdalenes i ara toca el deliciós pastís de formatge. Molt fàcil de fer, us ho asseguro, i per llepar-se'n els dits!!

Comenceu per escalfar el forn a 180ºC i que es vagi escalfant. Mentrestant barregeu en un vol 400g de formatge per untar tipus Philadelphia, 500 mL de nata líquida (l'últim cop que vaig fer aquest pastís van ser 200 mL de nata líquida i 300 de llet... i va quedar fantàstic!!), 3 cullerades soperes de farina de blat (maizena), 200 g de sucre (si no teniu balança, jo normalment omplo un dels recipients de formatge de 200g amb el sucre i aquesta mida ja va bé) i finalment 3 ous.

Barregeu-ho tot molt bé, que el formatge quedi ben desfet, i passem a preparar la plata pel forn. La unteu bé amb mantega i folreu la base de galetes. Llavors hi aboqueu la mescla que heu fet (que serà molt líquida) i veureu com pugen les galtes. No intenteu fer-les baixar! No ho aconseguireu i la idea és que quedin a dalt precisament...

Tapeu la plata amb paper d'alumini i la poseu al forn durant 45 min o 1 hora. Per mirar si està fet, només cal punxar-lo pel centre i que el ganivet no surti moll. Quan estigui, el traieu i veureu que ha pujat molt però un cop fred baixa més de la meitat. El capgireu i... caram! Un deliciós pastís de formatge amb una base de galeta (:) ara veieu perquè les hi volíem!).

Voleu millorar-ho? Afegir una melmelada o un coulis de maduixa o fruites vermelles per sobre, o acompanyeu-lo de compota de poma i llavors si que està 'de muerte'!

1 comentario:

Txapulín dijo...

Confirmo que està boníssim!